Beauty Inside & Out - læs udtalelser fra vores kunder

Søger du efter den bedste ansigtsbehandling og hudpleje i København k?
Af og til er der nogle af vores søde kunder, som vælger at skrive lidt om deres oplevelse hos os og om vores behandlinger - det er vi altid helt vild glade for, og stolte over, og selvfølgelig vil vi gerne dele de flotte udtalelser med jer alle sammen. Læs med her!

Jeg kom for første gang ind til Holistic Beauty i august måned.

Grundet stress og mangel på pleje, reagerede min hud med at slå fuldstændig ud. Jeg havde været hos egen læge samt en hudlæge, som diagnosticerede mig med sygdommen "Rosacea".

Jeg var sønderknust, da jeg gik derfra med en masse piller samt creme, som desværre viste sig ikke at virke. Jeg havde nær opgivet håbet om at få min flotte hud tilbage, men så læste jeg et opslag på Instagram, hvor Holistic Beauty blev nævnt, og jeg tænkte, at dem måtte jeg slå et smut forbi, inden jeg opgav helt.

Jeg fik en tid hos Christina Coco, som hurtigt slog fast at jeg IKKE havde hverken Rosacea el perioral dermatitis, som læger og hudlæger jo ellers mente. Hun forsikrede mig om, at vi nok skulle få styr på mit ansigt og ganske rigtigt!!!!

Efter blot 1 ansigtsbehandling og vejledning omkring hjemmepleje med PH Formula produkterne, er min hud nu så fin, at jeg faktisk kan gå på job uden at bruge foundation, og faktisk har jeg kun brugt foundation/pudder enkelte gange siden, da jeg slet ikke behøver det mere.

1000 tak til Christina Coco. Jeg er evig taknemmelig for at jeg kom under dine hænder, og glæder mig meget til ansigtsbehandling nr. 2 inden længe.
small_head_image-red
Sabine Helsing
En meget tilfreds kunde
Danmarks absolut bedste hudplejeklinik!

Fra det minut jeg trådte ind ad dørene første gang, blev jeg mødt af det sødeste og mest kvalitetsbevidste menneske!!! Efter blot 5min. følte jeg mig så tryg og godt tilpas, at jeg bookede min første tid!! I over et år er jeg kommet regelmæssigt hos Holistic Beauty og jeg ville ikke undvære min selvforkælelse og dette fantastiske selskab for noget i verden.

Ikke nok med at jeg HVER gang bliver mødt med smil og kram, jeg føler mig også så tryg og i SÅ gode hænder at jeg bare beder Coco om at booke en ansigtsbehandling og VED at Coco giver mig det absolut bedste af det bedste for min hud samt råd og vejledning om hvordan jeg giver min hud optimal pleje efterfølgende.

Coco og Stine stod for at hjælpe mig inden jeg skulle have mit første photoshoot til min hjemmeside og resultatet var intet mindre end fantastisk!!! Deres kvalitetsbevidsthed og deres kærlighed og passion er den stærke og smukke drivkraft bag alt hvad de laver og jeg er SÅ taknemmelig - hver evig eneste gang!!

Holistic beauty har hjerte, passion og kvalitet!! Alt hvad man kunne ønske sig fra sin kosmetolog - og meget, meget mere!! Mine absolut BEDSTE anbefalinger til dette vidunderlige sted, midt i hjertet af smukke København
small_head_image-red
Oliivija Summer
Kunde hos Holistic Beauty
Jeg har haft problemer med min hud i mange år og også prøvet forskellige behandlere gennem tiden. INGEN har dog formået at skabe de resultater for min hud som den utrolig dygtige Christina Coco har.

Jeg har efterhånden gået hos hende en del del år og hun er UDEN tvivl den bedste i branchen!! Inden hver behandling starter, læser hun altid op på ens journal for at sikre, at man får den bedste behandling. Jeg giver hende altid frie hænder til at give mig, den behandling, hun synes, vil være bedst for min hud, fordi jeg stoler 100% på hendes ekspertice - og den slår aldrig fejl.

Man føler virkelig, at man er i de bedste og mest kompetente hænder. Og så er hun også skide sød! Jeg kan kun give min bedste anbefaling til Christina Coco og Holistic Beauty!
small_head_image-red
Sabina Sciolla
Kunde hos Holistic Beauty
UBESKRIVELIGT GENNEMFØRT!

Må erkende at jeg har fundet danmarks dygtigste hudspecialist. Hun befinder sig her, i noget så smukke lokaler. For ikke at glemme behandlingen fra start til slut, yderst gennemført til perfektion.

Tusind tak Christina
small_head_image-red
Lena Esmail Tekaia
Kunde hos Holistic Beauty
Har været yderst tilfreds de gange jeg har været der. Super søde og kompetente mennesker.
small_head_image-red
Sidsel Koch Hansen
Kunde hos Holistic Beauty
Har været fast kunde i mange år, da de er absolut byens bedste. Fantastisk sted og behandlinger
small_head_image-red
Anne Schjødt Nyrop-Larsen
Kunde hos Holistic Beauty
De absolut bedste og smukkeste vipper, da jeg tit har problemer med parfume allergi og er overfølsom over for en masse makeup og cremer.

Er det intet mindre end Fantastisk nu, at have lange dådyr-vipper Helt uden mascara ❤ Top lækkert lavet!
small_head_image-red
Carina Tomi
Kunde hos Holistic Beauty
The best "sugaring-Expert" in the whole city!

Service, quality and results for 5 stars!
small_head_image-red
Lauri Salmi
Kunde hos Holistic Beauty
Intet mindre end helt igennem fantastisk oplevelse at komme i denne smukke klinik med rart og smilende personale.

Tak for en dejlig oplevelse.
small_head_image-red
Sidsel Pultz Jacobsen
Kunde hos Holistic Beauty
Anbefaling af kemisk peeling hos Holistic Beauty.

I oktober 2016 begyndte mit ansigt at slå ud med akne. Da jeg i starten af mine 20’ere var blevet medicinsk behandlet for voldsom akne var jeg meget frustreret over det. Jeg blev, af min chef, sendt til Christina Coco og Holistic Beauty.

Jeg anede derfor ikke, hvad jeg skulle. Jeg bad bare til, at min hud i ansigtet kunne blive bedre. Christina Coco kiggede min hud igennem og forklarede mig meget forståeligt, hvordan hun kunne hjælpe mig. Hun anbefalede, at vi startede med en kemisk peeling og startede et forløb op med et antal peelinger henover nogle måneder, så huden kunne komme på rette køl igen. Derudover kunne hun se, at min hud havde ar fra min tidligere akne og dette ville jeg evt. også kunne slippe af med.

Udover, at Christina Coco er en utrolig venlig person, som får en til at føle sig afslappet og tryg i hendes hænder, så er hun god til at forklare behandlingen både før, under og efter behandling.

Jeg har aldrig været ved en behandler, som uden egentligt at have spurgt mig, kunne fortælle mig de daglige problemer, som jeg havde med min hud. Fx at jeg følte at min hud hurtigt kom til at skinne i løbet af dagen, at jeg kunne give min hud enormt meget fugt, men stadig føle, at den strammede og at min makeup hurtigt nærmest ”krakelerede”, selvom jeg havde renset og behandlet huden godt inden.

Da jeg jo havde døjet med uren hud, så passer jeg meget på min hud og er meget forfængelig omkring den og de ting, som Christina Coco påpegede havde faktisk altid irriteret mig. Så jeg gik meget fortrøstningsfuldt og håbefuldt ind i hendes behandling.

Da en kemisk peeling jo er en skrap behandling, så fortalte Christian Coco mig alt, hvad jeg kunne forvente mig af behandlingen.

Og ja, det gør da lidt ondt i ca. 15 min mens peelingen foregår. Og ja, ens ansigt ser lidt sjov ud, når huden begynder at regenerer sig selv og derfor skaller. MEN det er det hele værd, når man ser resultatet!

Allerede to dage efter min første behandling forsvandt min akne så stille og har slet ikke været tilbage på den måde igen. Dette var selvfølgelig hovedformålet med behandlingen, men jeg fik også en helt ny ansigtsglød og min huds teksturer begyndte at være tydeligt forandret.

Det største kompliment glemmr jeg aldrig, da min kæreste en dag helt umotiveret sagde til mig ”Nynne, det har virkelig givet en forskel med de behandlinger. Din hud har slet ikke det her grå udtryk mere. Den har fået den smukkeste glød!”.

Og denne kommentar kom efter kun to peelinger.

Jeg kan kun anbefale alle at gøre det, da det giver en så stor forandring for ens hud og jeg har aldrig oplevet en behandling, som har været så tydelig for andre at se forandringen ved, men jeg kan selv skrive under på, at jeg i særdeleshed selv kan se den og jeg ville ønske, at jeg havde kendt til behandlingen tidligere.

Så alle kan tryg læne sig tilbage og lade Christina Coco og Holistic Beauty gøre deres arbejde med at gøre os til smukkere udgaver af os. De er fantastiske!
small_head_image-red
Nynne Holst
Kunde hos Holistic Beauty
Søde og kompetente mennesker og meget smuk klinik. En fornøjelse!
small_head_image-red
Nina Ihlemann
Kunde hos Holistic Beauty
Jeg er nu blevet fast inventar hos Holistic Beauty, takket være deres høje serviceniveau, kompetence, erfaring og fantastiske behandlinger!!!
small_head_image-red
Emilie Lilja
Kunde hos Holistic Beauty
Service på højt niveau, kompetent sødt personale, smukke omgivelser- en følelse af at være hjemme og virkelig fantastiske behandlinger på menuen.
small_head_image-red
Elisa Lykke
Kunde hos Holistic Beauty
Fantastiske mennesker og fantastisk behandling - Fast kunde i 4 år og det stopper ikke!
small_head_image-red
Fie Dalby Pedersen
Kunde hos Holistic Beauty
Professional and knows how to manage a stressful situation.
small_head_image-red
Sara Mazari
Kunde hos Holistic Beauty
De BEDSTE i branchen!!! TOP klasse behandlinger og service!

LOVE U! 😉
small_head_image-red
Hanne Keis
Kunde hos Holistic Beauty
Stort engagement og fantastiske dygtige!!!
small_head_image-red
Angela Loguercio Herschel
Kunde hos Holistic Beauty
Menneskerne bag Holistic Beauty er fantastiske! Altid god behandling 🙂
small_head_image-red
Daniella Maria Hedehøj
Kunde hos Holistic Beauty
Ubetinget de bedste i DK!!! Den bedste service og de bedste behandlinger. Alle pengene værd!
small_head_image-red
Niaz Nahavandi
Kunde hos Holistic Beauty