Holistic Beauty - Hudpleje & Spa

PERMANENT MAKEUP

Med Permanent Makeup kan du vågne op med et smukt og perfekt udseende, fremhæver dit ansigt på en diskret og naturlig måde.

Priser på Permanent Makeup

Hos Holistic Beauty har vi valgt at ændre vores betalingsmuligheder, således at det nu er muligt ,at fordele betalingen på de enkelte behandlinger i det forløb man skal igennem. På den måde betaler man det højeste beløb ved 1. Behandling, hvor der bruges mest tid, da det er på denne behandling man opmåler og tegner/designer formen og derved bruger mest tid. Derefter betaler man for sin obligatoriske touch up 4-6 uger senere og de som har brug for en 3. behandling betaler så også for den.

På denne måde er det mere overskueligt rent økonomisk , da man så ikke er nødsaget til at betale for det hele på èn gang og i stedet kan fordele det ud over de 2-4 måneder det tager at få resultatet færdigt, afhængigt af om man har brug for 1, 2 eller flere efterbehandlinger.

OBS:

Såfremt at man ønsker at betale for alle behandlinger på èn gang er man naturligvis også velkommen til dette.

Vær opmærksom på at der ALTID skal foretages minimum 2 behandlinger, før at din behandling kan betragtes som værende færdig og der skal gå minimum 4-6 uger imellem behandlingerne, da huden skal være helt genopbygget og helet.

Yderligere bemærkninger:

* I nogle tilfælde samt ved specifikke hudtyper (fedtet/olieret hud/grov hudstruktur og sart hud) skal der dog, som regel, foretages 3 behandlinger før at resultatet kan betragtes som færdigt. I disse tilfælde er det således også lidt dyrere, end for dem som kun behøver 2 behandlinger.

* I enkelte, men sjældne tilfælde kan det være nødvendigt at foretage mere end 3 behandlinger, hvilket medfører yderligere omkostninger. Dette må dog betragtes som en sjælden risici.

Bryn

 • 1. Behandling3.000

  Opmåling, optegning, design af form og behandling.

 • 2. Behandling1.000

  4-6 uger efter (Obligatorisk): Rettelser og opfyld af farve.

 • 3. Behandling1.000

  4-6 uger efter (Ved behov): Rettelser og opfyld af farve.

Læber

 • 1. Behandling3.000

  Opmåling, optegning, design af form og behandling

 • 2. Behandling1.000

  4-6 uger efter: Rettelser og opfyld af farve.

 • 3. Behandling1.000

  4-6 uger efter: Rettelser og opfyld af farve.

Øjen Eyelinier / Vippefortætning

 • 1. Behandling2.500

 • 2. Behandling1.000

  4-6 uger efter: Rettelser og opfyld af farve.

 • 3. Behandling1.000

  4-6 uger efter: Rettelser og opfyld af farve.

Mere information

Permanent Makeup

Permanent Makeup er mikropigmentering med mineralske og allergivenlige farvepigmenter, som ved hjælp af en specielt udviklet nål, føres ind i huden med en teknik, der kan sammenlignes med tatovering. Pigmenterne lagres i hudens dermale lag, og vil holde i 2-5 år alt afhængig af din hudtype og tilstand.

Hygiejne

Hygiejnen sikres ved brug af engangsnål, som ligger i et såkaldt hygiejnemodul. Nålen er integreret i dette hygiejnemodul, og en indre membran stopper og forhindrer både væske og luftbårne partikler i at trænge op i håndstykket, hvilket forhindrer enhver form for kryds kontaminering.

Farvepigmenter

Farvepigmenterne der benyttes til behandlingen er 100% naturlige, mineralske plantefarver, der er allergitestede og EU godkendt. (Der er altså ikke tale om blæk, som ved almindelige tatoveringer.)

Farvemuligheder

Farverne bliver tilpasset specielt til din hudtone, så der opnåes et perfekt resultat. Farvepigmenterne vil gradvist falme ud i takt med at hudens celler fornyer sig.

Umiddelbart efter en behandling vil farven syne ret mørk, men op til 60% af farven forsvinder igen indenfor en uges tid. Du kan derudover opleve at få lidt sår på det behandlede sted, hvilket også vil være væk indenfor en uge.  Der tilbydes altid en gratis efterbehandling efter første nye behandling, og denne laves ca. 4-6 uger efter første behandling.

Behandlingen

Behandlingen kan opleves meget forskelligt fra person til person, nogle synes det er smertefrit, og andre oplever det mere som en irritation end en egentlig smerte. Før behandlingen kan der påføres en lokalbedøvende creme.

Permanent Makeup er lige noget for dig, hvis du gerne vil se frisk og smuk ud døgnet rundt, spare masser af tid på påføring/opfriskning af makeup samt undgå bekymringer om udtværet makeup. Det er genialt til dig, som har en lys hudtype og derfor ikke særligt synlige bryn eller læber, eller til dig der ønsker at korrigere uens bryn eller få udfyldt evt. tomme huller.

Mikropigmentering er velegnet til alle hudtyper og alle aldre, og vil altid blive tilpasset individuelt for at opnå et meget naturligt udtryk.

Efterbehandling

Du vil efter en behandling få en creme og plejevejledning med hjem, så du er sikret den optimale efterbehandling. Undgå direkte sol på det behandlede område i de første par uger, da du ellers risikerer at farven falmer.