Holistic Beauty - Hudpleje & Spa

Vi har testet og arbejdet med mange forskellige brands og metoder igennem årene, og vi har fundet vores absolut favoritter.

KROP

Ryg

Dybderens af ryg Kr. 695,- 60 min

Dobbelt afrensning, peeling med frugtsyre, dybderens, beroligende og rensende maske

Diamantslibning af ryggen Kr. 795,- 75 min

Dobbelt afrensning, peeling med frugtsyre, diamantslibning, beroligende og rensende maske

Cellulite behandling

Cellulite behandling m.Cupping Kr. 499,- 30 min

mere info nederst på siden

Krop & velværdsbehandlinger

Rejuvenating Silky Body Treatment Kr. 1.195,- 75 min

En genopbyggende og opstrammende behandling som tilfører fugt og glød til huden og efterlader den silkeblød

Klippekort Cellulite

Klippekort: 10 gange for. 4.200,- Du Sparer Kr. 790,-

Mere info nederst på siden 

Mere information

Før du starter

Du skal vide, at der kan opstå nogle blå mærker på det behandlede område, og at behandlingen kan være smertefuld i starten, alt afhængig af hvor mange affaldsstoffer man har ophobet i kroppen.
Efterhånden som de ophobede affaldsstoffer og væske drænes ud, vil kopperne begynde at løsne op i selve det ophobede fedt i vævet, som netop ses som cellulite på hudens overflade.

Umiddelbart efter en behandling vil man kunne opleve lidt træthed, være kuldskær men føle varme på det behandlede område.
Allerede efter minimum 3 behandlinger vil man kunne se en markant forskel ved at huden er glattere, strammere og smukkere.

Rejuvenating Silky Body Treatment

En behandling til dig som har brug for at slappe fuldkommen af og blive afstresset.
Behandlingen efterlader huden helt gennemfugtet, giver huden glød og vitalitet samt efterlader den silkeblød.

Behandlingen indeholder en full body peeling, med en peeling som mild dog meget effektivt fordi den er sammensat af 3 forskellige eksfolierende ingredienser (Papaya enzym, glycolsyre og krystaller) som fjerner alle de døde hudceller, øger blodgennemstrømningen i kroppen som giver en ungdommelig glød og vitalitet, samt gennemfugter huden og hjælper den til at bevarer fugten efterfølgende.
Derefter får man 45 min swedish massage for at få løsnet op på de spændinger som skulle være der så man bliver mere smidig hvorefter der påføres en peelende frugtsyre maske, som fjerner de sidste døde hudceller samtidig med at tilfører huden ekstremt meget fugt imens den strammer huden op og sætter gang i cellefornyelsen.

Behandlingen afsluttes af et brusebad, hvor man kan skylle masken af og kan herefter mærke at huden og kroppen føles som født på ny.

Facts om Celluite

Cellulite, også kaldet appelsinhud, er en betegnelse for en ujævn hud og fordybninger i hudens struktur, der er forårsaget af et belastet lymfesystem, som giver samlinger af ophobet fedt og et stift bindevæv.
Dette sker på grund af dårlig blodcirkulation, kapillærer og lymfatiske blokader og ophobning af toksiner og affaldsstoffer i kroppen.

Som et resultat bliver hudens væv svagt og underernæret, og toksiner sætter sig fast i og omkring fedtceller, især i det subkutane lag.
Cellulite kan forekomme hos enhver person, uanset størrelse eller vægt, og generelt ses det tydeligst på mave, lår, hofte- og balleområdet.

Selv om der findes mange teorier i forhold til reduktion eller eliminering af cellulite, ved vi at kost, motion og vand har en stor betydning, men at det ikke er nok i kampen mod cellulite.
Afgiftningsteknikker og behandlinger såsom Cupping er designet til at støtte kroppen i dens naturlige proces med at rydde op og fjerne toksiner og affaldsstoffer og dermed mindske belastningen på lymfesystemet.