Holistic Beauty - Hudpleje & Spa

Cupping mod appelsinhud

Cellulite behandling

Cupping mod appelsinhud er en effektiv behandling som fjerner ujævn hud og fordybninger i hudens struktur. Kontakt os for at få mere information om hvordan Cupping kan hjælpe dig.

Vores hyggelige klinik ligger i centrum af København.

Cupping behandlinger - Priser

  • Cupping behandlingkr. 499

    Behandling af appelsinhud (Cellulite) - 30 min.

Cupping mod appelsinhud - Holistic Beauty

Cellulite, også kaldet appelsinhud, er en betegnelse for en ujævn hud og fordybninger i hudens struktur, der er forårsaget af et belastet lymfesystem, som giver samlinger af ophobet fedt og et stift bindevæv.
Dette sker på grund af dårlig blodcirkulation, kapillærer og lymfatiske blokader og ophobning af toksiner og affaldsstoffer i kroppen.Som et resultat bliver hudens væv svagt og underernæret, og toksiner sætter sig fast i og omkring fedtceller, især i det subkutane lag.

Cellulite kan forekomme hos enhver person, uanset størrelse eller vægt, og generelt ses det tydeligst på mave, lår, hofte- og balleområdet.Selv om der findes mange teorier i forhold til reduktion eller eliminering af cellulite, ved vi at kost, motion og vand har en stor betydning, men at det ikke er nok i kampen mod cellulite.

Afgiftningsteknikker og behandlinger såsom Cupping er designet til at støtte kroppen i dens naturlige proces med at rydde op og fjerne toksiner og affaldsstoffer og dermed mindske belastningen på lymfesystemet.