Holistic Beauty - Hudpleje & Spa

Tandblegning

Få bleget tænder hos Holistic Beauty med Smileffect som er en revolutionerende tandblegnings teknologi, uden bivirkninger og helt fri for smerter.

Overvejer du at få bleget tænder?

Når du får bleget tænder får du et hvidt smil som udstråler sundhed, succes, skønhed og giver dig selvtillid og en følelse af velvære. Få bleget tænder i vores klinik på Ny Østergade i København.
Vores behandling er den revolutionerende tandblegnings teknologi smileZERO® fra Smileffect.
smileZERO® gel indeholder et aktivt blegemiddel, der aktiveres af LED-lyset. Blegemidlet trænger ind i tandoverfladen og reagerer med den misfarvede tandemalje. Gelen reagerer på tandoverfladen, hvor tandkødet og tandemaljen ikke tager skade. Denne type behandling er 100% kosmetisk.

Blegningen holder 1 år men er afhængig af hvilken mad og drikke du indtager, og af din tandhygiejne. Der opnås en farveforskel på 2-9 toner ved tandblegning med smileZERO® gel hos Holistic Beauty.

Priser for tandblegning

  • Tandblegning995,-

Mere information om at få bleget tænder

HVORFOR BLIVER MINE TÆNDER MISFARVET?

Det er der mange årsager til. Det afhænger af farveholdige fødevarer såsom cola, te, kaffe, vin og tobak.Selv i barndommen kan indtag af antibiotika være ansvarlig for, at ens tænder bliver mere gullige. Ikke at forglemme, så har alder også en vigtig faktor. Men man er aldrig for gammel til, at få en tandblegning så længe man opfylder nogle ganske få kriterier.

HVORDAN FUNGERE smileZERO® GEL?

smileZERO® gelen bliver aktiveret af LED lyset og starter hermed en kemisk process,hvor de farvede molekyler oxideres,nedbrydes.

HVORNÅR SKAL JEG IKKE FÅ EN TANDBLEGNING?

smileZERO® gelen har ingen bivirkninger. Dog må gravide og ammende kvinder samt patienter i kemoterapi ikke behandles. Der må kun behandles på raske tænder. Ved huller i tænderne og tandsten skal behandlingen hos egen tandlæge afsluttes først.

ER DER TÆNDER, DER ER LETTERE AT BLEGE END ANDRE?

Ja, som regel er gule tænder lettere at lysne . Jo mere grå tænderne er i nuancen , jo vanskeligere er de at blege.

HVAD SKAL JEG LÆGGE MÆRKE TIL EFTER BEHANDLINGEN?

Der er en eftervirkning på 1 time efter behandlingen. I denne tid må man hverken spise, drikke eller ryge. Farveholdige fødevarer samt farveholdige drikkevarer bør undgåes 2 døgn efter behandlingen.

HVOR LÆNGE HOLDER BLEGNINGEN OG HVAD KAN JEG GØRE?

Blegningen holder min. 1 år. Dette er meget afhængig af tandpleje og forbrugsvaner. Vores gel på 0,1 overholder bestemmelserne i følge Europa-Kommissionen fra marts 2010. Disse indbefatter en maksimal koncentration på 0,1% hydrogenperoxid. Højere værdier for kosmetisk tandblegning er i EU forbudt.