Holistic Beauty - Hudpleje & Spa

Ansigtsbehandlinger

Ansigtsbehandlinger hos os bliver altid skræddersyet, og produktvalg tilpasset hver enkelt kundes behov, i forhold til hvad de ønsker at opnå. Vi benytter os af følgerne kvalitets produkter, Dermaquest, PH Formula & Bottega Organica.

Besøg os i vores klinik tæt på Kgs. Nytorv i København K.

Dermaquest Kemiske Peelinger

Vores ansigtsbehandlinger med Dermaquest er udviklet specielt til at stimulere din huds egen naturlige helings- og foryngelsesproces. Efter behandlingen vil du opleve at din hud bevarer sit sunde, smukke og glatte udseende.

pHformula Behandlinger

Vi tilbyder dig en række forskellige Phformula ansigtsbehandlinger der giver din hud nyt liv og fugt.
Du kan vælge behandlinger der hurtigt giver din hud en ny lækker glød, eller en behandling der går mere i dybden.

HB Diamant Dermabration

Diamant Dermabration ansigtsbehandlinger giver dig en fantastisk afrensende og beskyttende behandling.
Hver behandling indeholder altid en grundig hudanalyse og afsluttes med dagcreme og solfaktor.

HB Oxygenlift

Oxygenlift ansigtsbehandlinger startes altid med en dobbelt afrensning. Vi gennemfører en hudanalyse og afslutter behandlingen med dagcreme og solfaktor, så du er klar til at gå ud i dagslyset igen bagefter.

Microneedling

Med vores Microneedling ansigtsbehandlinger vil du hurtigt opleve synlig reduktion af mimiske rynker. Behandlingen vil forbedre din hudstruktur og fine linjer bliver udglattet. Microneedling er en meget effektiv anti-age behandling.

Lysterapi

Ansigtsbehandlinger med lysterapi er meget effektiv mod pigment forandringer i huden og acne. Ligesom den er en fantastisk anti-age behandling. Du vil opleve hurtige og meget effektive resultater med denne behandlingsform.

Hos Holistic Beauty ønsker vi at give dig den bedste ansigtsbehandling og vi brænder for at hjælpe dig med de hud-problemer du har. Problemhud kan være alt lige fra uren hud, acne, rosacea, fejlbehandlet eller hormonpåvirket hud, og ofte kan en vel tilrettelagt ansigtsbehandling være med til at give hurtige og synlige resultater.

Når du kontakter os, indleder vi altid et forløb med en snak om dine udfordringer, så vi er sikre på at vi giver dig den helt rigtige behandling.

Vores klinik ligger i hyggelige og rolige omgivelser i centrum af Kbh.

Hold øje med vores instagram profil, hvor vi jævnligt giver gode tilbud! Du finder os på instagram:
http://instagram.com/holistic_beauty_copenhagen

 

Skræddersyede ansigtsbehandlinger

Vi skræddersyr alle vores ansigtsbehandlinger efter dine individuelle behov og hudtype. Alle ansigtsbehandlinger inkluderer en hudanalyse. Har du blot brug for ren wellness afslapning og masser af fugt til huden, er dette også en mulighed. Man behøver ikke at have et problem for at få en ansigtsbehandling. Massagen kan f.eks. være afslappende, lymfedrænende, en trykpunktsmassage eller en kombinationsmassage. Du får den ansigtsbehandling, som netop du har brug for og lyst til lige den dag du besøger os. Vi giver altid gode råd om, hvordan du plejer din hud derhjemme. Vi gør vores del, men det du gør derhjemme er alfa omega. Det er nemlig de ingredienser du påfører din hud i hverdagen, der er vigtigst, i forhold til det du ønsker at opnå.
En regelmæssig ansigtsbehandling (ca. hver 6. uge) er yderst værdifuld for din hud, og så er det samtidig en dejlig måde at koble af på, fra en stressende hverdag.
 

Sæt ekstra tid af og kom 10 minutter før behandlingen starter, så du kan slappe af med lidt at drikke, og så du kan udfylde spørgeskemaet.

Alle ansigtsbehandlinger* indeholder:

 • Konsultation
 • Afrensning
 • Varme håndklæder kompresser
 • Peeling af ansigt i form af frugtsyrer eller enzymer
 • Maske
 • Serum og øjencreme
 • Rådgivning om hjemmepleje ritualer der passer til dig

Følgende er en mulighed men ikke altid med i en valgt ansigtsbehandling

 • Hovedbundsmassage
 • Ansigts-, nakke-, og skuldermassage
 • Hånd- eller fodmassage
 • Lysterapi
 • Dybderens

Hvilken ansigtsbehandling skal jeg vælge?

Vi tager altid sammen med dine ønsker udgangspunkt i din huds behov. For at kunne afdække dem, foretager vi en hudanalyse med et spørgeskema, så din hud kan få lige præcis den behandling, som den behøver, og du bliver tilfreds med resultaterne. 

Dette gælder dog ikke vores Mini ansigtsbehandling, som blot er beregnet til, at du kan få en hurtig peeling og dermed gløden tilbage i din ansigtshud i hverdagen.